Επιταχύνετε τις πωλήσεις σας διεθνώς χρησιμοποιώντας την Food Brokers


Μεταμορφώστε τον κατάλογό σας online για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες

Μια δυναμική και ολοκληρωμένη online παρουσίαση είναι θεμελιώδης για την ανάδειξη των προϊόντων σας. Δημιουργήστε τον δικό σας διαδικτυακό κατάλογο και προσελκύστε αγοραστές από την παγκόσμια αγορά.

Δημιουργήστε ένα ψηφιακό κατάστημα στην Food Brokers και αναδείξτε τα προϊόντα σας.

Καταχωρίστε έτσι τα προϊόντα σας, ώστε να βγαίνουν ψηλά στις αναζητήσεις των αγοραστών μέσω της πλατφόρμας της Food Brokers.

Ορίστε μια ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική, διαπραγματευτείτε τις τιμές και τις ποσότητες των παραγγελιών σας, ολοκληρώνοντας γρήγορα και εύκολα τη διαδικασία της πώλησης.

Δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους αγοραστές

Μέσω της Food Brokers σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνείτε με τους αγοραστές και μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον να λαμβάνετε τις παραγγελίες σας.

Επικοινωνήστε με πελάτες από την Παγκόσμια αγορά και διαβάστε το μήνυμά τους στα Ελληνικά.

Συνήθως κάθε πώληση ξεκινά από μια συνομιλία που ξεκινά με μια ερώτηση.

Αξιοποιήστε τα εργαλεία Marketing της Food Brokers και αυξήστε τις πωλήσεις σας

Βρείτε τους κατάλληλους αγοραστές για τα προϊόντα σας και προωθήστε τα σε αυτούς για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και το ποσοστό των μετατροπών των επισκέψεων σε πωλήσεις.

Παρουσίαση καταστήματος
Προβάλετε τα προϊόντα σας σε προνομιακούς θέσεις μέσα στο site της Food Brokers και αυξήστε την προβολή της επιχείρησής σας έως και 43% περισσότερο.

Αναζήτηση προϊόντων
Δεσμεύστε λέξεις κλειδιά που θα σας φέρουν ψηλά στην αναζήτηση των αγοραστών και θα προβάλουν τα προϊόντα σας σε προνομιακές θέσεις.

Αίτημα για Προσφορά (RFQ)
Αναζητήστε εσείς τους αγοραστές, μπείτε στο RFQ Market και βρείτε όλα τα αιτήματα που έχουν στείλει οι αγοραστές και δώστε τη δική σας προσφορά.

Προωθήσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)
Συμμετέχετε σε καμπάνιες που υποστηρίζονται από το Food Brokers σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας και πουλήστε τα προϊόντα σας στη διεθνή αγορά

Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εικόνα του λογαριασμού της επιχείρησής σας στη Food Brokers.

Πίνακας ελέγχου
Μέσα από τον πίνακα ελέγχου μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα των δεδομένων και των μετρήσεων του λογαριασμού σας στη Food Brokers.

Αποδοτικότητα
Συγκρίνετε την απόδοση του καταστήματός σας, με άλλα καταστήματα από την ίδια κατηγορία. Συγκρίνετε τιμές και πολλά άλλα.

Υποστήριξη
Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα της Food Brokers είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω live chat, τηλέφωνο και email.

Ακόμα να γίνετε πωλητής στη Food Brokers ;

Ακόμα να γίνετε πωλητής στη Food Brokers ;